Red Touch Laser

 

  

  

Red Touch laser endelig i Norge - kun hos oss!

Med Red Touch laser ser vi unike resultater, helt uten nedetid! Vi er de første som tar i bruk denne laseren i Norge. Red Touch er spesielt anbefalt for økt kollagenproduksjon, som gir en fast og smidig hud. Vi ser gode resultater på linjer, pigmentforskjeller og generelt ujevn hudoverflate. Vi anbefaler laser med Red Touch fordi:

  • Den er effektiv mot flere indikasjoner
  • Du kan forvente minimum til null nedetid
  • Behandlingen er smertefri
  • Du trenger ingen anestesi
  • Behandlingen er ikke invasiv / ingen bivirkninger

 

 

Ny teknologi endelig i Norge!

I løpet av de siste årene har den medisinske estetiske industrien utviklet seg drastisk. Vi blitt introdusert for ny teknologi som skiftet fra ablative til ikke-ablative behandlinger med laser. Vi opplever økt etterspørsel etter effektive hudfornyende behandlinger, uten den samme nedetiden og de samme bivirkningene som før. I 2020 ble det på verdensbasis utført langt flere ikke-ablative behandlinger enn ablative behandlinger, og ser at behandlinger med svært redusert nedetid er sterkt å foretrekke.

 

 

"Scandinavian Beauty klinikkene er på bakgrunn av kompetanse og profesjonalitet de første utvalgte klinikken i Norden som har fått den nye innovative teknologien Redtouch laser. Denne laserbehandlingen er den første i sitt slag som effektivt behandler rynker og pigmentflekker uten ubehag for kunden. DEKA er stolte av å endelig kunne tilby denne behandlingen også for norske kunder.»

 - Fredrik Greftegreff og Jesper Fremming, Deka Laser Norden

 

Red Touch benytter ny bølgelengde

RedTouch er det første og eneste systemet som bruker denne nye og selektive bølgelengden (675 nm). Dette er en bølgelengde som aldri har vært brukt før, og den første som reagerer med kollagenet i huden. Sammenlignet med systemene som for øyeblikket brukes og er rettet mot vannet i cellene, virker Red Touch-systemet direkte på kollagenet i huden.

Red Touch benytter også et patentert håndstykke med integrert skannersystem designet for best mulig ytelse og optimal ergonomi når det gjelder å overføre energi til huden.

 

Slik virker Red Touch laser

Den lager bittesmå termisk og kontrollerte hull i huden (ca 1 mm i diameter). Dette fører til en umiddelbar denaturering av kollagenfibre, som igjen fører til en neokollageneseprosess som aktiverer ny kollagenproduksjon. På grunn av et integrert kjølesystem i Red Touch laseren og 675 nm bølgelengde, blir ikke epidermalaget (overhuden) skadet. Dermed minimerer du bivirkninger og tilhørende nedetid.