MEDISINSKE HUDBEHANDLINGER

Ordinære ansiktsbehandlinger er nå så høyteknologiske at de faktisk har en evne til å gjøre små endringer i huden og viktigst av alt ivareta hudens helse og motstandskraft. Men hva om du vil gjøre større endringer i huden din? Da er du nødt til bevege deg over på medisinske behandlinger.

Medisinske ansiktsbehandlinger innledes med en grundig konsultasjon inkludert en hudanalyse der våre medisinske estetikere og hudleger vurderer hudens særegne problemer og bekymringer for så å lage en tilpasset behandlingsplan. Enten du ønsker å behandle kviser, aldring eller rosacea, kan teamet vårt lage en tilpasset medisinsk ansiktsplan. Ingen har helt identisk hud, samme respons på behandling eller samme mål. Derfor jobber vi med å utforme en plan som passer deg og som sørger for at du når dine mål 

Våre Medisinske behandlinger

iPRF - den mest avanserte behandlingen på markedet

Vi introduserer PRF-behandling i vår klinikk! – Hudfornyelse ved hjelp av ditt eget blod.  Behandling med PRP (Platelet Rich Plasma) har vært benyttet lenge allerede. Behandlingen brukes medisinsk, men har også blitt en populær kosmetisk og hudfornyende behandling. PRP er kanskje best kjent under navnet Drakulabehandling, noe som nok også har bidratt til å gjøre den til en kommersiell suksess.

PRF (Platelet Rich Fibrin) - overtar for PRP!
I den siste tiden har PRF (Platelet Rich Fibrin) tatt mer og mer over for PRP. Det er en vesentlig forskjell på disse behandlingene som gjør at man sier at iPRF er andre generasjons blodplasma-behandling.

Muskelavslappende injeksjoner (BTX)

Hva er Botox/Botulinumtoksin ? Botuliniumtoksin er et naturlig bakterielt protein. I kosmetisk øyemed benyttes botuliniumtoksin til å glatte ut rynker. Små doser av dette stoffet injiseres rett under huden, i muskelen, med en tynn nål for å redusere linjer. Det blokkerer nerveimpulsen spesifikt, slik at musklene som er ansvarlige for sammentrekningene slapper av og glatter effektivt ut dype linjer, og forebygger også dannelsen av nye. Behandlingen er enkel, effektiv og smertefri.

Hvordan foregår selve behandlingen? Selve behandlingen tar ca. 10 til 20 minutter. Prosedyren forårsaker minimalt med ubehag, og du kan gjenoppta normale aktiviteter rett etter behandlingen. Et godt resultatet avhenger av at behandler er flink til å forstå og lese ansiktsanatomi. 

Filler

En filler er en kunstig fremstilt, legemiddelklassifisert gelé som injiseres i hudens dypere lag for å fylle ut vevet. De fleste fillermerker inneholder hyaluronsyre, et stoff som allerede finnes i kroppen. Hyaluronsyre trekker til seg og binder fuktighet i huden. Kun små mengder skal til for å oppnå en generelt foryngende effekt. Type filler velges ut fra området som behandles og ønsket effekt. Det skal injiseres av lege eller spesialutdannet sykepleier, med høy kompetanse innen kosmetiske injeksjonsbehandlinger. 

Hvordan virker fillers?
• Fyller ut og minsker rynker og linjer i ansiktet.
• Forsterker konturer i ansiktet som er visket litt ut eller aldri har vært tydelige, som hake, kinnben, kjeve eller lepper.
• Glatter ut ujevnheter som arr og groper i ansiktet.
• Skaper symmetri i ansiktet.
• Øker volum i utvalgte deler av ansiktet
• Virker plumpende

Red Touch Laser

Red Touch laser endelig i Norge - kun hos oss! Med Red Touch laser ser vi unike resultater, helt uten nedetid! Vi er de første som tar i bruk denne laseren i Norge. Red Touch er spesielt anbefalt for økt kollagenproduksjon, som gir en fast og smidig hud. Vi ser gode resultater på linjer, pigmentforskjeller og gene-relt ujevn hudoverflate.

Vi anbefaler laser med Red Touch fordi:
• Den er effektiv mot flere indikasjoner
• Du kan forvente minimum til null nedetid
• Behandlingen er smertefri
• Du trenger ingen anestesi
• Behandlingen er ikke invasiv / ingen bivirkninger

Ny teknologi endelig i Norge og tilgjengelig for kunder på Kolbotn.  Vi opplever økt etterspørsel etter effektive hudfornyende behandlinger, uten den samme nedetiden og de samme bivirkningene som før.