Hva gjør medisinske hudpleiebehandlinger?

Ordinære ansiktsbehandlinger blir ofte sidestilt med velvære og luksus. I stedet ser vi at disse behandlingene nå er så høyteknologiske at de faktisk har en evne til å gjøre små endringer i huden og viktigst av alt ivareta hudens helse og motstandskraft. Men hva om du vil gjøre større endringer i huden din? Da er du nødt til bevege deg over på medisinske behandlinger.

 

Innenfor ordinær hudpleie finnes det en rekke behandlinger som passer et bredt publikum. Vi kan skreddersy disse behandlingene også, for å oppnå maks effekt på akkurat din hud. Det same gjøres med medisinske behandlinger. Huden analyseres og behandlingen tilpasset dine behov og ditt ønske om resultat.

Med medisinske behandlinger har vi likevel fordelen av ingredienser, utstyr og prosedyrer som er av medisinsk kvalitet designet av hudleger. Dette gir synlige, langvarige resultater.

  

Fordelen med medisinsk hudpleie:

 

  1. Behandler i dybden

Medisinske ansiktsbehandlinger fungerer ved å behandle huden fra innsiden og utover for virkelig å gjenopprette og fornye hudens helse. Medisinske prosedyrer virker ved å bevare, renser, virke kollagenstimulerende, forbedre sirkulasjonen, eksfoliere, fjerner giftstoffer, og korrigere hudfeil ved å gjøre endringer fra innsiden og ut. Kun på denne måten kan du gjøre varige endringer i huden forholdsvis raskt.

 

  1. Skreddersydde behandlinger

Medisinske ansiktsbehandlinger innledes med en grundig konsultasjon inkludert en hudanalyse der våre medisinske estetikere og hudleger vurderer hudens særegne problemer og bekymringer for så å lage en tilpasset behandlingsplan. Enten du ønsker å behandle kviser, aldring eller rosacea, kan teamet vårt lage en tilpasset medisinsk ansiktsplan. Ingen har helt identisk hud, samme respons på behandling eller samme mål. Derfor jobber vi med å utforme en plan som passer deg og som sørger for at du når dine mål, enten du leter etter en mer aggressiv eller mild tilnærming.

 

 Medisinsk graderte behandlinger

Produktene som brukes under behandlingene er mer aktive og sterkere enn i ordinære hudpleiebehandlinger. De er medisinske, men kan likevel tilpasses din hud. Dette kan for eksempel dreie seg om Retinoider og forskjellige syrer som gjør dokumentert endring i huden.

Vi har også tilgang til medisinsk utstyr som forskjellige lasere og microneedeling med dypere nåler for større endringer i huden.

Noen behandlinger er aggressive og du må forvente nedetid, mens andre behandlinger kun gir en svak rødme rett etterpå men likevel resultater i dybden. Medisinske behandlinger utføres kun etter grundig medisinsk opplæring og under kyndig veiledning av en lege. Behandlingene utføres av lege eller sykepleier. Her jobber vi med varige endringer i huden.

 

 Hvorfor medisinsk hudpleie?

Du velger medisinske behandlinger når du vil gjøre varig endring i huden. Du velger medisinske behandlinger når du ønsker å bremse aldringsprosessen, behandle kvisearr eller eliminere brune og røde flekker. Avhengig av dine mål og utfordringer kan du hos Scandinavian Beauty dra nytte av en kombinasjon av medisinske ansiktsbehandlinger, ordinære ansiktsbehandlinger, injeksjoner og PRF/blodplasmabehandlinger. Vi lager en behandlingsplan som gir deg resultat og som er basert på ditt budsjett.