Blogg Kolbotn Hudpleie

Her finner du et utvalg av våre bloggartikler hvor vi skriver om hudpleie og annet relevant stoff - god lesning! :)

Section

Blogg Kolbotn Hudpleie


1

Hvordan ta vare på brunfargen utover høsten?

Har du vært på solferie i sommer og ønsker å bevare den fine fargen, uten at den blir grå og gusten? Så lenge huden er sunn og fungerer som den skal så vil også fargen se fresh ut.

2

Lekker glød på en uke

Skal du i et viktig selskap, bryllup eller på en fest allerede om en uke? Synes du huden gjør alt annet enn å spille på lag med deg? Er du en av de som i siste liten kommer på at ...

3

Hudtyper og hudtilstander

Uten profesjonell veiledning er det vanskelig å vite hvilken hudtype du har. Du kan selvfølgelig gjette, men det har seg slik at huden er svært sammensatt.

4

Hudproblemer grunnet munnbind

Det ser ikke ut til at bruken av munnbind helt er over, og mange sliter med huden som et resultat av dette. Hudtilstanden akne mekanika har den siste tiden fått kallenavnet «maskne».

5

Nupper på armer og lår

Opplever du nupper på armer eller lår? Blir de verre når du vokser eller barberer? Eller er de kanskje konstante, uansett hva du gjør?  

6

Akne på ung hud

Kombinert med hormoner som herjer i kroppen er det ikke uvanlig at umgdomsakne går på psyken løs. Det er derfor viktig å ta på alvor! Det er viktig at du ikke behandler slik hud selv, da du kan gjøre mer skade enn nytte på huden din.