Hvordan ta vare på brunfargen?

Har du vært på solferie i julen og ønsker å bevare den fine fargen, uten at den blir grå og gusten? Så lenge huden er sunn og fungerer som den skal så vil også fargen se fresh ut. Følg tipsene under. 

 

 

 4 TIPS SOM BEVARER BRUNFARGEN

1. Bruk peeling! 

Det høres kanskje merkelig ut, men fjerning av døde hudceller vil gi huden en ny glød. Det fjerner kanskje litt av fargen du har jobbet med i sommer, men denne fargen er nå grå og gusten. Peeling etterlater huden frisk og brun. Det ser utrolig mye bedre ut! Finn produkter her.

2. Pøs på med fuktighet!

Har du gjort dette hele ferien? Supert! Fuktighet har huden godt av hele året. Etter en solferie blir huden ekstra tørr. Bruk serum og masker med ekstra fuktighet hele sommeren, og fortsett etter ferien. Da vil huden se sunn og brun ut lenger. Finn produkter her.

3. Bruk selvbruning!

Selvbruning gir en helt ufarlig brunfarge som kan forlenge sommerfølelsen. Selvbruning finnes i mange varianter, noen gir mørk farge, andre en gradvis oppbygging av farge og noen er ekstra godt egnet til ansikt. Husk å peele godt før bruk for å oppnå et jevnt og naturlig resultat. Liker du ikke å bruke vott til påføring, så husk at vaskepulver til hvitvask fjerner rester i hendene effektivt etter påføring! Finn vår favoritt her.

4. Bruk solpudder!

Bruk for all del ikke mørkere foundation for å se brunere ut. Dette gir et gammelt og ufresht utseende. Bruk foundation i en farge tilpasset din hudtone, eller bytt til en BB cream eller farget dagkrem som lar din brune hud skinne gjennom. Påfør solpudder på toppen for å se «solkysset» ut. Ikke overdriv. Det skal se naturlig ut! Påfør solpudder med bred kost i et tretall, fra midt i hårfestet i pannen, i en bue langs tinning og ut på kinnben og så tilbake mot øret og langs kjeveben. Samme bevegelse på begge sider. 

 

 

Lykke til! 💛

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres